maanantai 2. tammikuuta 2012

Hurjat tavoitteet vuodelle 2012

Vuosi 2012 alkoi työmatka-autoilulla, sillä ei napannut fillaroida märässä räntäsateessa töihin. Tämä kelien edessä nössöily ei kyllä puolla nyt asettamiani tavotteita. Tärkein tavoite vuodelle 2012 on liikunnan harrastaminen ja ehjänä pysyminen. Kovinkaan tavoitteellisesti en edelleenkään pyri harjoittelemaan eli toiminnassani on kyse enemmänkin aktiivisesta liikunnasta, joka tapahtuu lähinnä polkupyörillä. Edelleenkin työmatkaliikunta näyttelee isoa osaa.

Pyöräily
Ykköslaji, jota harrastan tänä vuonna neljän fillarin voimin. Krossari, täpäri, läskipyörä ja kilpuri tulevat tänä vuonna nielemään yhteensä 5000 kilometriä erityyppistä maastoa. Tämä tulee vaatimaan panostusta pitkiin lenkkeihin, ajoa ympäri vuoden sekä osallistumista yhteislenkeille. Tarkoitus olisi osallistua sekä maasto- että maantieyhteislenkeille. Myös johonkin tapahtumaan voisi ottaa osaa. Turun aluecup kiinnostaa vähän.

Juoksu
jatkuu meiningillä juoksupäivä viikossa. Tästä pitäisi vuodessa kertyä viitisensataa kilometriä. Huvikseen voisi osallistua johonkin juoksutapahtumaan, esimerkiksi puolimaratonille.

Hiihto
Talvea ei näytä tänä vuonna tulevan, joten se siitä. Onneksi tiedossa on jo lähes perinteinen Lapinmatka maaliskuussa. Eli ilman ei jää, mutta vähiin kylläkin. Paitsi että äkkiähän nuo kelit tuosta muuttuvat.

Suunnistus
Sama meininki kuin viime vuosina. Jukola olisi nyt Vantaalla, joten aivan varmaa tyrmäystä se ei saa. Sitä varten pitäisi varmaan kuitenkin opetella taas suunnistusta, joten ei taida viitsiä/jaksaa/keretä.

Ei-liikuntarintamallakin on suuria tavoitteita. Aika näyttää, tapahtuuko mitään. Mutta se ei nyt varsinaisesti kuulu tähän.

Tätä bloginpitämistä tulen jatkamaan, vaikka välillä tämä turhalta tuntuukin. Mutta on sitä silti hauska pistää ajatuksiaan johonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti