maanantai 14. syyskuuta 2015

Jämi21

Vuoden kolmas reissu Jämille tapahtui ehdottomasti parhaassa kelissä, sillä aurinko paistoi ja keli oli muutenkin kaikin puolin erinomainen. Valmistautuminen oli mennyt kohtuullisen hyvin, vaikkein mitään kovin spesifistä juoksukuuria tyyliin HCR ottanutkaan. Tavoitteena oli alittaa viime vuoden aika, mikä konkretisoitui siten, että pyrin juoksemaan neljän ja puolen minuutin kilometrivauhtia.

Alku lähti alamäkeen hyvää kyytiä eikä kulussa ollut juuri valittamista. Kilometrit taittuivat vaivatta, ja meno tuntui suhteellisen vahvalta. Huoltopisteillä nappailin lähinnä urheilujuomaa, ja lisäksi söin muutaman energiageelin. Tankkaus ja energiahuolto muutenkin oli onnistunutta.

Juoksin Sarvoilla, jotka taas kerran loppumatkasta generoivat jalkoihin rakkoja, jotka ainakin henkisellä tasolla verottivat aavistuksen vauhtia. Ehkä lenkkareilla olisi mennyt ihan yhtä hyvin, muttei varmaankaan paremmin.

Muita juoksijoita oli taas mukana mukavasti, ja nyt tuli vähän juostua ryhmissäkin, sillä samaa vauhtia eteneviä menijöitä oli nyt hyvin tarjolla. Kirittäjistä ei siis ollut pulaa. Ylämäissä olin taas vahvoilla, mutten ehkä ihan niin vahvoilla, mihin olen tottunut. Toisaalta nyt alamäet tuntuivat menevän tavallista paremmin.

Loppuaika painui 1.35:n päälle, mutta parani kuitenkin viime vuodesta kaksi ja puoli minuuttia. Sijoitus oli kyllä oleellisesti sama. Yhteiskisassa päädyin hienosti yhdenneksitoista, joskin tänä vuonna yhteiskisa ei ollut aivan niin tasokas kuin viimeksi. Suhteellisesti eniten jäin hiihdossa, mutta parannettavaa on kyllä myös pyöräilyssä.

Tapahtuma oli taas kerran erinomaisesti järjestetty, ja reitti on mielestäni todella hieno. Nyt pesujärjestelytkin toimivat moitteetta. Ensi vuonna taas.
Menoa harjulla.
Menivät sitten ottamaan kuvan loppusuoraltakin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti