lauantai 5. tammikuuta 2013

Tavoitteita vuodelle 2013

Alkaneelle vuodelle päätin olla asettamatta mitään kovin konkreettisia tavoitteita. Ehkä konkreettisin on se, että pyrin edelleen lisäämään määrää ja ehkä jopa laatuakin. Myös tänä vuonna työmatkaliikunta näyttelee suurta osaa, muttei kenties niin suurta mitä on totuttu. Viime vuoden tapaan osallistun Kalevan kierrokselle. Nyt tavoitteena on suorittaa kaikki lajit.

Pyöräily
on ykköslaji, jota harrastan tänäkin vuonna neljän fillarin voimin. Jonkinlaista kaluston kaventamisajatusta on, mutta tuskin mitään toteutuu. Ovat ne sen verran kivoja fillareita kaikki. Kalevan kierroksen tempoajon lisäksi voisi yrittää ottaa osaa johonkin muuhunkin tapahtumaan. Melko kovana tavoitteena on osallistua suht säännöllisesti sekä maasto- että maantieyhteislenkeille.

Juoksu
jatkuu edelleen meiningillä noin juoksupäivä viikossa. Toukokuun puolimaratonille pitää sen verran panostaa, että hakee vähän paremman juoksutuntuman ennen sitä.

Hiihto
Mahdollisuuksien mukaan. Tänä vuonna ei tosin ole valitettavasti tiedossa Lapinmatkaa. Toivottavasti pääsee kuitenkin edes jonkin verran ladulle. Puolipirkkaan ei olisi kiva mennä kylmiltään.

Suunnistus
tuskin paisuttaa päiväkirjaa kovin paljoa. Jukola ei edelleenkään kiinnosta.

Lisäksi vuoteen tulee mahtumaan muutama luistelu- ja soutusuoritus Kalevan kierroksen tiimoilta. Tavoitteena on myös harrastaa lihaskuntoharjoittelua noin kerran viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti