maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

pyöräily: 83kpl 2035km 92h
juoksu: 40kpl 401km 37h
hiihto: 12kpl 171km 13h
suunnistus: 8kpl 66km 8h
luistelu: 2kpl 41km 2h
yhteensä: 145kpl 2714km 152h

Vuosi 2012 oli määrällisesti ja etenkin laadullisesti paljon parempi kuin pari edellistä vuotta. Tavoitteisiin en päässyt, mutta muuten olen kyllä vuoteen suhteellisen tyytyväinen. Viime vuodesta poiketen mitään vammoja ei tullut ja muutenkin olin normikunnossa. Hieman vuotta leimasivat kiire ja kurjat kelit. Kiire johtaui paljolti työpaikan vaihdosta ja siitä, että olin puolet vuodesta reissuhommissa kotikonnuilla Porissa. Toki reissutyöt mahdollistivat pidemmät lenkit, mutta vain muutamana päivänä viikossa.
Kymmenen vuoden tilastotietoa.
Mitään tosi pitkiä lenkkejä en tänäkään vuonna tehnyt, mutta kuitenkin muutaman vajaa kolmetuntisen. Luonteeltaan tekeminen oli enemmänkin urheilusta nauttimista, sillä kovia harjoituksia oli vähän. Muuutamille porukkalenkeille sain myös osallistuttua. Osallistuminen Kalevan kierroksen puolikkaalle toi ohjelmaan tapahtumiin ja kilpailuihin osallistumisia. Kierros meni ihan kohtuullisen hyvin.

Pyöräily
oli suunnitelmien mukaisesti selkeä ykköslaji. Kilometrejä tuli kuitenkin nieltyä vain melko vaatimattomat reilu 2000. Eniten tuli ajettua droppitankoisilla fillareilla, sillä ne olivat mukana Ulvilassa. Paksupyörälle tuli kuitenkin hieman enemmän tunteja kuin krossarille. Täpärin määrä jäi vaatimattomaksi. Yleisesti pyöräily oli oikein kivaa ja monipuolista.

Juoksu
tuntui tänä vuonna hyvältä. Jopa enemmänkin olisi voinut juoksennella, mutta se olisi sitten tapahtunut muiden lajien kustannuksella. Ihan en lenkki viikossa -tavoitteeseen päässyt.

Hiihto
kilometrejä tuli vähänlaisesti, sillä laduille ei vain oikein ehtinyt. Saariselän retki pelasti paljon. Ja sokerina pohjalla myös joulukuulle mahtui yksi hiihtosuoritus.

Suunnistus
suorituksia tuli yllättävän monta. Tähän oli luonnollisesti syynä Ulvilassa oleilu ja paikalliset iltarastit. Ihan mukavaa touhua oli kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti