keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Painonhallintaa

Viime vuosi ja ilmeisesti etenkin työkomennus kotopuoleen aiheutti vähän laskentatavasta riippuen lähes kymmenen kilon massankasvun. Yritin sitä pois jo joulukuussa heikolla menestyksellä. Vuoden alusta menestystä on kuitenkin tullut. Alkupainoni vuodenvaihteessa oli rapiat 74 kiloa, ja nyt massaa on enää alle 71 kiloa. Toivon mukaan kutosella alkava lukema on pian totta. Tavoitteena on päästä jonnekin 65 kilon tuntumaan. Tämän pitäisi tuntua jo selvästi vyötäröllä sekä urheilutekemisessä.

Miten tämä on toteutunut / toteutetaan? Ihan vaan perinteisellä "syö vähemmän kuin tienaat" -metodilla. Käytännössä tämä on tarkoittanut ruoka-annosten puolittamista, leivänmussutuksen rajoittamista minimiin sekä kaikista (lihottavista) herkuista pidättäytymistä. Vettä juon enemmän ja iltapalat olen joko jättänyt pois tai korvannut ne jollain pienellä hedelmällä. Vatsa on jo alkanut tottua pienempään saantiin.

Vielä on useampi "helppo kilo" edessä. Viimeiset kilot voivatkin sitten olla vaikeita ainakin pitää poissa. Katsotaan kuinka äijän käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti