keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Tavoitteita tulevalle vuodelle

Vuosi 2017 alkoi työmatkojen pakkaspuksutteluilla. Hiihtokelejä odotellaan vielä, mutta kai ne sieltä jossain vaiheessa tänne Poriinkin tulevat.

Tulevana vuonna on tarkoitus rakentaa etupihalle viimein talousrakennus elisiis kylmä varasto ynnä puu-, fillari- ja autokatos. Tämä projekti saattaa vähentää urheilumahdollisuuksia, mutta katsotaan nyt, miten homma toteutetaan. Oman työn osuus rakennusprojektissa on tarkoitus olla kohtuullisen iso.

Viime vuonna tuli korkattua maratonneitsyys, ja tänä vuonna mieleni tekisi mennä pidemmälle. Jonkun polku-ultran suorittaminen kiinnostaa kovasti. Karhunkierros meni kuitenkin ainakin toistaiseksi sivu suun ja Pallas on huonoon aikaan, joten jotain muuta pitää kehitellä. Ensin pitää kuitenkin parannella jalkapohjat taas juoksukuntoon.

Mikäli jalkapohjat pysyttelevät pitkään telakalla, niin fillarointia pitää tehdä entistä enemmän. Kalustopuolelle ei ole odotettavissa muutoksia ja painotus maantien ja maaston välillä säilynee entisellään. Porukkalenkkejä olisi halu harrastaa jatkossa enemmän sekä maastossa että maantiellä ja myös polkujuoksussa.

Lumitilanteen salliessa hiihdän taas Pirkan hiihdon. Muita tapahtumia ei ole vielä tässä vaiheessa vuotta kovin paljoa mielessä, mutta ainakin Raastoon pitää taas ottaa ehdottomasti osaa. Yksi mahdollinen voisi olla maratonmatka ulkomaille?

Katsotaan kuinka käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti