torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuu

pyöräily: 26kpl 510km 20:34
juoksu: 5kpl 42km 3:16
yhteensä: 31kpl 552km 23:50

Kesäkuussa harjoituskertoja kertyi reilusti, mutta pidemmät lenkit jäivät tekemättä. Tämä siksi, että suurin osa lenkeistä tapahtui työmatkoilla, jolloin ei liikaa aikaa ole. Tekeminen oli kuitenkin hyvää ja monipuolista. Juostua tuli aika vähän, mutta pyöräiltyä sitäkin enemmän.

Pyöräilyt jakaantuivat aika tasan maaston ja maantien kanssa. Maastoajoon tuli aivan uutta meininkiä, kun hankin karttatelineen, joka on toiminut mainiosti, ja jonka kanssa oppi helposti ajamaan. Karttoja olen haalinut iltarasteilta ja pikakartta.fi-palvelusta. Etenkin suunnistuskarttojen avulla on löytynyt uusia, kivoja polkuja. Maantiellä sain aikaiseksi yhden vähän pidemmän lenkin sekä edellisistä vuosista poiketen hieman tehoharjoitteluakin.

Heinäkuussa on loma, joten tekeminen lienee vähän erilaista, kun työmatka loistavat poissaolollaan. Toivottavasti saan aikaiseksi tehdä pitempiä lenkkejä. Tapahtumista on tiedossa ainakin Raasto sekä ehkä Tarmo-Triathlonin jokamiesmatka (lähes uimataidottomille). Katsotaan tuleeko kehiteltyä muitakin tapahtumaosallistumisia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti