tiistai 31. toukokuuta 2016

Toukokuu

pyöräily: 15kpl 332km 13:54
juoksu: 8kpl 139km 11:32
suunnistus: 1kpl 18km 2:01
yhteensä: 24kpl 488km 27:27

Toukokuussa oli tekemisen meininkiä: kuukausi alkoi pitkällä vappujuoksulla ja liikunnallisella lomalla Ahvenenmaalla, jossa tuli (retki)pyöräiltyä sekä juostua ja käveltyä hienoissa maisemissa ja keleissä. Heti seuraavalla viikolla avasin maantiekauden. Pyöräilyä eri fillareilla mahtuikin kuukauteen mukava määrä. Lisäksi juoksin pitkiä lenkkejä, jotka valmistivat minut ensimmäiseen maratoniini.

Maraton meni yllättävänkin leppoisasti ilman vaurioita ja palautuminen sujui helposti ja nopeasti. Analysoin asian niin, että juoksin liian hiljaa, vaikka olenkin aikaan ihan tyytyväinen. Kokemus oli kuitenkin vallan positiivinen eli varmasti voin joskus toistekin maratonille osallistua. Lähitulevaisuudessa panostan kuitenkin polkujuoksuun, jota tavallaan edusti loppukuusta juoksemani rogaining-kisa.

Kesällä ennen lomia työmatkapyöräily lisääntyy. Kesäkuussa ei ole tiedossa mitään urheilutapahtumaa, ellen sitten jostain syystä intoudu lähtemään Pirkan yöpyöräilyyn. Muutaman pitkän polkujuoksulenkin voisi tehdä. Ja toki ehkä myös pidempiä pyörälenkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti