lauantai 28. helmikuuta 2015

Helmikuu

hiihto: 15kpl 231km 15:23
juoksu: 4kpl 26km 2:38
pyöräily: 1kpl 14km 1:19
yhteensä: 19kpl 271km 19:20

Kuten laulussakin sanotaan, niin "helmikuu on hiihtokuu". Käytännössä kaikki harjoitukset tuli tehtyä suksilla, ja juoksemaan tai pyöräilemään menin vain olosuhteiden pakosta. Ei noissa parissa juoksulenkissä tai siinä ainoassa puksuttelussa toki mitään vikaa ollut. Hiihtoa puolsi tietenkin kelit, jotka olivat kohtuulliset sekä tietenkin Jämin ja Pirkan hiihdot, joihin piti harjoitella.

Vaikkeivat hiihtopaanat juuri koskaan missään unelmakunnossa olleet, niin silti hiihto oli (ehkä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) mukavaa. Porinmetsän ja Kirkkokallion ladut tulivat tutuiksi. Lisäksi tuli kierrettyä Torpankorpea sekä tehtyä muutaman päivän hiihtoloma pikku-Lappiin eli Virttaalle Harjureitin maisemiin. Alkukuun harrastin Jämi42:n vuoksi perinteistä ja loppukuun Pirkkaa silmällä pitäen vapaata.

Kalustorintamalla on myös tapahtunut. Krossari siirtyi uuteen kotiin, joten nyt on käynnissä uuden fillarin hankintaprosessi. Jo kauan on ollut selvää, että kyseinen pyörä tulee olemaan 29-tuumainen jäykkäperämaasturi. Hyvin suurella todennäköisyydellä tilaan fillarin suoraan Saksasta. Pyörähankinnasta varmasti tulevaisuudessa lisää. Muita hankintoja ovat olleet Jämiltä impulssiostona mukaan tarttuneet Sarva D'Vil nastalenkkarit sekä uusi sykemittari; Polar M400, josta on suunnitteilla erillinen blogipostaus.

Etelän talvi alkaa olla ohitse, joten maaliskuussa keskitytään juoksuun sekä kelien salliessa pyöräilyyn. Ja tietty loppukuusta koittaa hiihtoviikko Saariselällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti