lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuu

pyöräily: 2kpl 244km 9:37
juoksu: 9kpl 70km 6:18
hiihto: 6kpl 89km 6:16
yhteensä: 17kpl 403km 22:11

Tammikuu alkoi ryminällä Rööriajon merkeissä. Siitä homma jatkui hyvinkin juoksupainotteisesti - kelit kun olivat mitä olivat. Yhden ihan kivan puksuttelulenkin kävin lähimetsässä heitämässä. Juoksu on ollut ihan mukavaa, vaikka välillä onkin tullut nastoja ikävä. Hieman olen panostanut myös vauhtiin, ja sitä onkin liukkaudesta huolimatta löytynyt jo jonkin verran.

Hiihtokausi päästiin avaamaan vihdoin kuun loppupuolella, kun vain maltoin mennä Porinmetsän tekoladuille. Ladut olivatkin kelpo kunnossa, joten hiihtoharjoittelu kohti Jämi42:sta saattoi alkaa. Kun vielä paikalliset ladutkin olivat hiihtokunnossa, niin ei voi valittaa. Paitsi tökkimisestä, jonka aiheutti uusi, märkä lumi. Pertsaan on siis panostettu, vaikka luistelemassakin olen ollut. Jämin keikka näyttää nyt hyvältä, ja hyvällä kelillä (ja suksella) pääsen varmasti matkan alle kolmeen tuntiin. Ja kyllä se Pirkkakin jo mielessä siintelee, vaikka sinne mennäänkin vähän enemmän retkeilymeiningillä.

Tammikuussa on myös harrastettu tipatonta ja sokeritonta eloa ja niihin liittyen painonlaskua. Massaa on lähtenyt nelisen kiloa, ja projekti jatkuu helmikuussa - sokerittomasta kyllä vähän jo tingitään. Muut painonlaskumetodit ovat olleet perinteiset eli pienemmät ruoka-annokset, leipämäärän leikkaus, runsas vedenjuonti sekä (hyvinkin) maltilliset iltapalat.

Kalustorintamalle tilasin meille uuden henkilövaa'an tai oikeammin kehonkoostumusmittarin. Lisäksi olen nyt laittanut krossarin myyntiin ja helmikuussa ostanen uuden sykemittarin. Niistä ehkä tulevaisuudessa enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti