sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuu

pyöräily: 13kpl 347km 13:10
juoksu: 4kpl 26km 2:05

yhteensä: 17kpl 373km 15:15

Elokuu alkoi Jämi84:lla, joka meni hyvin. Sitä seurasi viikko töitä, jolloin pääsin työmatkakilpuroimaan oikein urakalla. Seuraava viikko menikin sitten taudissa, joka nosti kuumeen, ja johon jouduin hakemaan oikein antibioottikuurin. Reilu viikon tauko tekemiseen oli selviö. Kuun puolessa välissä arki alkoi todenteolla, mikä tarkoittaa nyt sitä, ettei työmatkaurheilua oikein pysty harrastamaan. Tästä syystä loppukuun lenkit jäivät melko vähiin.

Sairauden jälkeen aloitin juoksun uudestaan. Jalka oli edelleen kipeä, muttei pahentunut juoksemisesta. Loppukuusta tuntui jo ajoittain tervehtymisen merkkejä. Osallistuimme Härkätien hölkkään Liedossa, jossa sain aikaan ihan kohtuullisen suorituksen. Kuusi ja puoli kilsaa 4.15 vauhdilla oli suurin piirtein harjoittelematta oikein ok. Jalkakaan ei kovasta lenkistä pahentunut, joten nyt Jämi21:een osallistuminen on jo melko varmaa - paljon en kyllä sitä varten ehdi harjoitella.

Syyskuussa on siis tiedossa Jämi21 XC Run -maastopuolimaraton. Tavoitteena on sielläkin ehjä suoritus alle kahteen tuntiin. Mikäli jalka ja keli ovat ok, niin ei pitäisi olla paha. Muista juoksutapahtumista kiinnostusta on paikallisia Yyterin piikkiä ja Oravakymppiä kohtaan, jotka juostaan loppukuusta peräkkäisinä viikonloppuina. Mutta niihin osallistumisen määrää Jämin reissun onnistuminen. Juoksun lisäksi voisi käydä suunnistamassa sekä ulkoiluttaa maantie ja maastopyörää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti