sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Maaliskuu

pyöräily: 12kpl 126km 9:01
hiihto: 10kpl 182km 12:16
juoksu: 3kpl 28km 2:42

yhteensä: 25kpl 336km 23:59

Kuten tilastoista näkyy, niin maaliskuu oli huippukuukausi. Kelit ja aikataulut suosivat hyvin. Kuukausi alkoi Pirkan hiihdolla, joka meni raskaassa kelissä kohtuullisesti. Hiihtoa tuli muutenkin harrastettua reippaasti kotilatujen lisäksi sekä Noormarkussa että Virttaalla. Hiihto oli vallan kivaa. Hiihdon lisäksi ehdin muutamalla työmatkajuoksulle. Työmatkafillarointia oli myös ohjelmassa melko sopiva määrä. Jos nyt jotain negatiivista hakemalla hakee, niin kantohangille ei taida tänä keväänä oikein päästä. Vielä maaliskuussa ei moisia ollut, ja huhtikuun alku on melkoisen kiireinen. Voi olla, että hanget sulavat ennen aikaani.

Painonhallintaa en juuri maaliskuussa enää harrastanut, mutta siitä huolimatta massa on pysynyt aisoissa. Jatkossa jatkan samaan malliin.

Huhtikuussa hiihtokausi on mennyttä elemää, joten hiihto vaihtuu juoksuun. Ennen Kalevan kierroksen juoksua on saatava edes jonkin verran laadukasta juoksuharjoittelua alle. Voipi olla, että teen juoksulenkit ilta-aikaan, enkä työmatkajuoksuna.

Pyöräilyrintamalla tein muutamia hankintoja kesän ajoja varten: kilpuriin ostin tempolisätangot sekä käytetyn tempokypärän. Niiden avulla pitäisi temmon sujua liukkaammin. Maasturiin ostin uudet, toivon mukaan rullaavammat, kesärenkaat. Läskistä on tarkoitus vaihtaa sisäkumit kevyempiin. Huhtikuun alku ei liene kelien puolesta suotuisa pyöräilylle, mutta loppukuusta pitäisi jo maantielenkkienkin olla mukana ohjelmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti