torstai 31. toukokuuta 2012

Toukokuu

juoksu: 8kpl 82km 7:25
pyöräily: 6kpl 83km 4:00

yhteensä: 14kpl 165km 11:25

Toukokuussa pääsin taas vähän urheilun makuun töiden aloittamisen myötä. Työkomennus Poriin pisti kuitenkin hommat taas sekaisin, ja työmatkaliikunta jäi vähiin. Ulvilassa piti olla aikaa urheilla, mutta ensimmäisen viikon olin kipeänä.

Kuukauden pääasiallisin laji oli juoksu. Tämä johtui luonnollisesti puolimaratonille osallistumisestani, sillä lähes kaikki liikenevä urheiluaika piti käyttää juoksemiseen. Kisaviikon sairastelusta huolimatta elämäni ensimmäinen puolimaraton meni ihan hyvin.

Pyöräilyrintamalla kaivoin taas krossarin käyttöön. Lisäksi uusi kilpuri saapui viimeinkin talliin. Gir's muutti heti kanssani Ulvilaan, mutta ensilenkki on vieläkin tekemättä. Eiköhän se viimein kohta toteudu. Täpärikin on tarkoitus tuoda jossain vaiheessa tänne Satakuntaan. Fillaririntamalla tavoitteena on osallistua paikallisiin viikkotempoihin ja yhteislenkeille.

Kesällä on tarkoitus keskittyä pyöräilyyn juoksun jäädessä vähemmälle. Suunnistamassakin voisi ehkä käydä. Periaatteessa aikaa urheiluun on nyt vähän enemmän käytössä. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti