keskiviikko 31. elokuuta 2016

Elokuu

pyöräily: 16kpl 420km 15:22
juoksu: 6kpl 72km 6:25
yhteensä: 22kpl 492km 21:47

Elokuuhun mahtui hienosti mennyt Jämi84, reilusti työmatkapyöräilyä, polkujuoksua sekä pieni flunssakin. Jämin jälkeen siirryin maantielle ja kilpuria tulikin poljettua sopiva määrä. Juoksulenkit tein Porinmetsän poluilla - lisäksi juoksin yhden pidemmän maastojotoksen heti syyskuun alussa koittavaa Nuuksion polkumaratonia silmällä pitäen. Pientä jalkavaivaa on ollut, mutta se ei ole juuri haitannut juoksua.

Syyskuussa koittaa siis heti vuoden toinen maraton - tällä kertaa polku-sellainen. Ja heti siitä viikon päästä painellaan puolikas Jämin poluilla. Toivon mukaan selviän Espoosta ehjänä pois, niin kolmas Jämi Tripla ei vaarannu. Syyskuun loppuina viikonloppuina olisi tarjolla vielä Noormarkun puolikasta ja Yyterin piikkiä, mutta katsotaan nyt miten näistä ensimmäisistä, tärkeämmistä koitoksista palautuu.

Huomasin muuten, että tämän vuoden harjoitusmäärät ovat hyvällä tasolla. Nyt, kun vuodesta on kulunut kaksi kolmannesta, on määrä jo vuoden 2014 kokonaistasolla. Eiköhän siis tänä vuonna saada taas uusi ennätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti