torstai 31. lokakuuta 2013

Lokakuu

juoksu: 9kpl 95km 8:19
pyöräily: 9kpl 175m 7:40
suunnistus 1kpl 6km 0:54

yhteensä: 19kpl 276km 16:53

Lokakuu oli yllättäen juoksukuukausi. Toki kävin sentään kaikki fillareita ulkoiluttamassa, mutta juoksua tuli harrastettua melko paljon. Syyt ovat perinteiset: keli ja aikataulu. Kurjassa kelissä on yleisesti ottaen kurja pyöräillä, ja toisaalta kiireessä on nopeampaa vetää juoksukamat niskaan ja lähteä menemään. Lisäksi juoksu lienee harjoituksellisesti tehokkaampaa, kun aikaa on vähän.

Harjoitusmäärä oli kohtuullinen, ja sitä verotti viikon mittainen sairastelu kuun puolivälissä. Kuukausi oli siis oikein hyvä. Kohokohtina olivat (melko persiilleen mennyt) yösuunnistuskisa, pitkä maastojuoksulenkki sekä osallistuminen kauden viimeiselle yhteislenkille. Pitkästä aikaa kävin myös töissä juosten elisiis juoksin molemmat suunnat. Juoksu sujuu nyt mukavasti, mutta sopivia juoksutapahtumia ei oikein enää taida olla tarjolla. Vähän nimittäin joku pitkähkö jotos kiinnostaisi. Raatojuoksuretkikin meni kaverin puutteessa sivu suun.

Marraskuussa jatketaan samaan malliin. Vähän enemmän pyrin pääsemään fillarin päälle. Tarkoitus olisi käydä testaamassa putkessa ajoa ja samalla kertaa ehkä jopa avata hiihtokausi. Uusi paksupyörä ei vieläkään ole tulossa, ja speksailukin on vielä vaiheessa. Kauempana tulevaisuudessa siintää Jämi147-yhteiskisa, johon ilmoittauduin. Varasimme juuri myös Lappi-loman eli vietämme joulun ja uudenvuoden välisen ajan Ylläksen maisemissa. Näin ollen tänä vuonna hiihtokauden avaus tapahtuu ilman putkikokeiluakin varmuudella vanhan vuoden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti