maanantai 30. syyskuuta 2013

Syyskuu

pyöräily: 9kpl 173km 7:24
juoksu: 5kpl 40km 3:32
suunnistus: 4kpl 40km 5:06

yhteensä: 18kpl 253km 16:02

Syyskuussa alkoi jo vähän jäähdyttely. Kilpuria tuli ulkoilutettua jopa kerran ja muutenkaan satulassa ei oikein tullut aikaa vietettyä. Panostin hieman juoksuun, sillä ohjelmassa oli suunnistuskauden avaus, mikä vaati juoksutuntuman kohottamista.

Kalevan kierroksen päätös oli samalla suunnistuskauden avaus. Suunnistus sujuikin ihan kohtuullisen hyvin. Muutoinkin Kalevan kierros meni melko mukavasti. Ensi vuonna en kierrokselle kuitenkaan lähde.

Muutkin suunnistukset menivät ihan hyvin, ja sokerina pohjalla voitin Namikan mestaruuden. Lokakuussa on vielä vuorossa yösuunnistuskisat.

Jatkossa jatketaan liikuntaa kelien ja aikataulujen ehdoilla. Viileistä keleistä huolimatta kilpuria tekisi vielä mieli ulkoiluttaa. Juoksurintamalla näyttää siltä, että jokavuotinen tavoite viidestä sadasta juoksukilometristä on tänä vuonna toteutumassa. Lokakuussa piti alunperin tapahtua uuden paksupyörän tulo, mutta homma taitaa venähtää minusta riippumattomista syistä vähintäänkin marraskuulle. Ehkä sentään ennen joulua pääsee kuituläskiä polkemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti